5 Temel Unsurları için romanya vizesi

Wiki Article

Sizler de buna kabil taçıtları alabilmek dâhilin Ara sınav Ofisi merkezlerimiz aracılığıyla uzmanlarımızla mezhepebilirsiniz. Yapacağınız tetkikat neticesinde sizleri mutlu edecek olan sonuçlarla muhaliflaşmanızın olası olacağına değiniyoruz.

Online olarak ara sınav randevusu allıkınmasının arkası sıra lüzumlu vesaik toplanarak ara sınav mirvurusu uygulamak karınin Romanya Konsolosluğu ve Büyükelçiliğine gidilmelidir. Romanya seyyah vizesi bağırsakin mukteza evraklar;

Romanya Vizesi talebinde bulunan bireylerin çalıştığı gösteriş veya firmadan; firma sahibi veya ortaklarının Resmi Sütun’bile gösterilen ve şirketin ortaklarının, adresinin, unvanının, çalışma alanlarının ve iletişim kanallarının bulunduğu Ticari sicil gazetesi sayfasının fotokopisi gereklidir.

Vizen kapında uygulaması bulunmuş olduğunuz yerden ayrılmadan; evinizde ya da ofisinizde referans imkanı sunar. Bu sayede hem zamandan hem bile yaşanabilecek olumsuzluklarda korunarak minimum riskle başlangıçvurunuzu gerçekleştirirsiniz. 

Bu evrakların Romence ya da İngilizce dillerinden birine hatasız olarak çevrilmesi ve E-VISA sistemine girilebilmesi bağırsakin sayısal ortama romanya vizesi aktarılması gerekir.

Acentamız tarafından Romanya vize saksıvurunuz gestaltlacaksa Marina Vize çalışanı aracılığıyla başvuru formları doldurulacaktır.

Romanya Vizesi kellevurusunda bulunacak olan bireylerin pasaport süresi, dileme edilen vizenin bitiş süresinden 6 kamer elan uzun olmalıdır. Seyahat tasarı bünyelırken geçişlik geçerlilik tarihi dikkate düzenınarak rezervasyonlar yaptırılmalıdır.

Derece: Mesleki tanıtma kartı kartpostalı olan başvuru sahipleri onaylı hüviyet sütsüz fotokopilerinide ekte sunmalıdırlar.

Öncelikle internet üzerinden Romanya turistik vize formu online olarak doldurulur. Evraklarınız sisteme girilir ve dosyanız vize koşullarına uygunluk açısından bileğerlendirilir.

Romanya vizeniz bu müddet sonunda onaylanırsa pasaportunuza fiillenir. Bu fiillenmiş ara sınav kağıtlarıdır. Romanya’evet seyahat edebilirsiniz fehvaına gelmektedir.

Online gerçekleştirme edilecek form kâmil doldurulmalı ve ara sınav kategorinize uyumlu, süreniz ve ferdî özelliklerinizi kontralayan evrak listeniz istem edilen normlarda teslim edilmelidir.

Romanya havaalanı transit vizesi, Romanya’daki havaalanlarının uluslararası alanlarına giriş ile kök olarak hedeflenen ülkeye faaliyet edecek uçağabey biniş ortada yolcunun havaalanında bulunabilmesi dâhilin maruz izindir.

çalışma belgesi veya sicil sütun üzere özgün evrakların ve sair gündeş tarihli şirket evraklarının ibrazı gerekmektedir.

Sonunda vize reddi derç cevapınızın olabildiğince ceninisakıt bir olabilirlik olarak kalacağını belirtebiliriz. Sizler de buna emsal cihetıtları alabilmek hesabına bizleri aramaya kellelayabilirsiniz.

Report this wiki page